πανάδες

Πώς να προστατέψω το δέρμα μου από τις πανάδες το καλοκαίρι;

Οι πανάδες δεν χρειάζεται να μας απασχολούν το καλοκαίρι αν χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα.
Βασική προϋπόθεση είναι να ξεκινήσουμε πάντα την ημέρα μας από τις πρωινές ώρες μέχρι τη δύση του ηλίου με ένα αντιηλιακό με υψηλή προστασία spf 50 ή spf 30.
Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα το Hello Sunday The matte one sebum control spf 50 είναι ιδανικό για λιπαρά δέρματα με τάση ακμής, καθώς περιέχει κάνναβη, γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της.

Μια άλλη επιλογή για όσους επιθυμούν ελαφριά κάλυψη είναι το The mineral one κρέμα προσώπου με ορυκτά μέταλλα υψηλής προστασίας spf 50.  Είναι δανική για όλους τους τύπους δέρματος αλλά και για όσους έχουν λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής. Περιέχει ψευδάργυρο, ένα σημαντικό ιχνοστοιχείο που βοηθάει στην καταπολέμηση των βακτηρίων και στη μείωση της εμφάνισης των ουλών ακμής.
Οι συγκεκριμένες αντιηλιακές μας προστατεύουν από τη βλάβη του ηλίου αλλά και από τη βλάβη που προκαλούν στην επιδερμίδα τα κινητά και οι οθόνες.
Για όσους έχουν ξηρή ή κανονική επιδερμίδα προτείνουμε το αντηλιακό της Hello Sunday The Everyday Spf 50 ή την Hello Sunday The Everyday  Spf 30.

Ένα έξτρα tip για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες: βάλτε λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας Monoi oil Coco Natural και απλώστε το μαζί με την κρέμα σε όλο το πρόσωπο.
Επίσης, σημαντική κατά των πανάδων είναι η χρήση μιας μάσκας προσώπου- κυρίως, το βράδυ μετά την ηλιοθεραπεία,- που αναδομεί και επαναφέρει την φωτεινότητα της επιδερμίδας.  Προτείνουμε τη μάσκα της Hello Sunday The recovery One που την απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και λειτουργεί μαγικά όσο εμείς κοιμόμαστε.
Επίσης, η μάσκα του Mario Badescu Brighten με βιταμίνη C επαναφέρει τη χαμένη λάμψη.
Μην σας φοβίζει η χρήση της βιταμίνης C σε μια μάσκα προσώπου το καλοκαίρι καθώς η χρήση της γίνεται το βράδυ και το πρωί βάζουμε το αντιηλιακό.
Η χρήση μάσκας 1-2 φορές την εβδομάδα καθαρίζει, φωτίζει και ομαλοποιεί την όψη της επιδερμίδας. Έτσι, σε συνδυασμό με ένα υψηλού δείκτη αντιηλιακό θα είμαστε 100% προστατευμένες και έτοιμες να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Φυσικά, δεν ξεχνάμε την ευαίσθητη και λεπτή περιοχή γύρω από τα μάτια που χρειάζεται έξτρα φροντίδα και κυρίως, προστασία από τον ήλιο.
Η Hello Sunday έχει δημιουργήσει μια κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας  The One for your eyes Spf 50  με φυσικά ορυκτά φίλτρα που κάθονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και δρουν σαν φυσικό προστατευτικό φιλμ κατά της ακτινοβολίας. Είναι ιδανική και για όσους έχουν μαύρους κύκλους καθώς προσφέρει φωτεινότητα στο βλέμμα και προστατεύει από τις πανάδες.
Ένα επιπλέον tip για πολύ ξηρές επιδερμίδες: Απλώστε με απαλές, κινήσεις μια πολύ μικρή σταγόνα από το λάδι Monoi oil Coco Natural και στη συνέχεια εφαρμόστε την κρέμα ματιών με προστασία της Hello Sunday!
Και φυσικά μην ξεχνάμε την ευαίσθητη περιοχή των χειλιών. Η Hello Sunday έχει την λύση και για αυτό, με το The One for your lips -ενυδατικό χειλιών με Spf 50 περιέχει υαλουρονικό και βάλσαμο έτσι τα χείλη μας  θα είναι πάντα απαλά και προστατευμένα από τον ήλιο και την θάλασσα.
Απολαύστε ένα υπέροχο καλοκαίρι και σε περίπτωση σας βοήθησε το άρθρο  θα χαρούμε πολύ να μας αφήσετε τα σχόλια σας στο Facebook και στο Instagram!
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.