Τα boosters (ενισχυτικά) είναι προϊόντα πολύ ενισχυμένα, τα οποία μπορούν να προστεθούν στην υπάρχουσα ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη των καλλυντικών σας και να αντιμετωπίσουν τις διαφορετικές σας ανάγκες.
Παρέχουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να προσαρμόσετε τη ρουτίνα περιποίησης  στο δικό σας μοναδικό τύπο δέρματος.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ serum και booster;
Υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης των βασικών συστατικών που περιέχουν και του τρόπου εφαρμογής τους.

Ενώ το serum σας περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενός βασικού συστατικού (π.χ. βιταμίνη C) σε σχέση με την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα, το Booster είναι ακόμα πιο ενισχυμένο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ενώ συνήθως στα Boosters είναι πολύ ενισχυμένο ένα βασικό συστατικό με λίγα πρόσθετα, οι Οροί συνδυάζουν περισσότερα συστατικά υψηλής απόδοσης για να αντιμετωπίσουν πολλαπλές ανάγκες.

Τις περισσότερες φορές, τα boosters είναι σε υγρή μορφή και θα τα βρείτε σε μπουκάλια με σταγονόμετρο, έτσι ώστε να μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες στην  ενυδατική σας κρέμα, να αναμιχθούν και να εφαρμοστούν στο πρόσωπο για να δώσουν μεγαλύτερη ώθηση των ευεργετικών συστατικών στο δέρμα σας.

Αντίθετα, ένας ορός προορίζεται να εφαρμοστεί πριν από την ενυδάτωση και είναι gel ή έχει κρεμώδη υφή (ελαφρώς λεπτότερη από την ενυδατική σας). Συνήθως, συνιστάται μια ποσότητα μεγέθους μπιζελιού για να καλυφθεί προσεκτικά το πρόσωπο και ο λαιμός.

Ώστε, χρειάζομαι ένα serum και ένα booster;

Aυτό το αποφασίζετε εσείς.  Ωστόσο, και τα δύο προϊόντα είναι εξαιρετικά ευεργετικά για το δέρμα (από μόνα τους) και μπορούν να εφαρμοστούν παράλληλα μεταξύ τους για να αντιμετωπίσουν διάφορες ανάγκες σας.

Ας δούμε ένα σενάριο όπου χρησιμοποιείτε έναν ορό, booster και ενυδατική κρέμα και πώς μπορεί να ωφελήσει το δέρμα σας …

Έχετε μεικτό δέρμα – μια λιπαρή t-ζώνη, ξηρότητα στα μάγουλα και η επιδερμίδα σας φαίνεται γενικά λίγο θαμπή. Ο go-to ορός σας αντιμετωπίζει το υπερβολικό έλαιο και το moisturizer απευθύνεται στην ξηρότητα, άρα πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την έλλειψη λάμψης;

Απλό – προσθέστε μερικές σταγόνες ενός booster λάμψης στην ενυδατική σας για να προσφέρετε στο δέρμα τη μοναδική, στοχευμένη εμπειρία περιποίησης που του αξίζει.

Εμείς, στην All about Eve είμαστε τεράστιοι υπέρμαχοι της τεχνικής mix-and-match και πιστεύουμε ότι εσείς γνωρίζετε το δέρμα σας καλύτερα – γι ‘αυτό σας παρέχουμε τα εργαλεία για να γίνετε εσείς ο ειδικός facialist, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε επισκέψεις σε αισθητικούς και δερματολόγους.

Γνωρίστε τα νέα boosters από την Super Facialist.

RETINOL ANTI-AGEING BOOSTER

 

Μια υπερ-ενισχυμένη φόρμουλα 0,3% καθαρής ρετινόλης, βιταμίνης Ε και γλυκού αμυγδαλέλαιου, βοηθά να θρέφουμε το δέρμα και να μειώσουμε τα σημάδια γήρανσης.

Το Anti-Aging Booster είναι Vegan friendly, απαλλαγμένο από άρωμα και δερματολογικά ελεγμένο και είναι η απόλυτη επιλογή για όσους θέλουν να στοχεύσουν τις λεπτές γραμμές, χάρη στο υπέρ συστατικό του, την  καθαρή ρετινόλη.

 

 

 

 

VITAMIN C BRIGHTEN BOOSTER

 

Ένα εξαιρετικό μείγμα 1% βιταμίνης C,  δραστικής φυσικής βιταμίνης C  και αλλαντοΐνης, στο νέο booster Vitamin C, βοηθάει στην ενίσχυση μιας υγιούς λάμψης και δίνει στο δέρμα αυτό που χρειάζεται όλο το χρόνο.

Αυτό το νέο  συμπυκνωμένο booster είναι κατάλληλο για vegans, χωρίς άρωμα και δερματολογικά ελεγμένο.

 

 

 

 

Πώς να εφαρμόσετε τα boosters 
Είναι πραγματικά εύκολο να εντάξουμε τα boosters στην υπάρχουσα ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας.

Απλά στάξτε 2-3 σταγόνες υγρού  και ανακατέψτε τις με το αγαπημένο σας moisturizer (είτε από το αντίστοιχο είτε από εναλλακτικό). Για μέγιστα οφέλη, εφαρμόστε το συνδυασμό στο πρόσωπο και το λαιμό και πρωί και νύχτα.